PASS Access Systems

Gerard ter Veen, Pass access systems (NL):
„Internaționalizarea este realizarea lui Ruben”

„Colaborez cu Bam Bormet de 25 de ani, așadar îl cunosc pe Ruben încă de când era un băiețel. L-am văzut ridicând compania, mai întâi în calitate de student practicant, iar mai apoi mai ales în calitate de dezvoltator de software.

În ultimii ani, de când a preluat conducerea companiei au avut loc progrese majore: internaționalizarea pe de o parte, și apoi desigur, mutarea în noile incinte mari.

Uneori în timpul unor astfel de perioade încărcate, riști să îți pierzi concentrarea asupra activității de bază și a clienților, însă Ruben sesizează rapid aceste aspecte și într-o manieră precisă dacă i le menționezi. Acesta este foarte deschis când vine vorba de a discuta problemele și lucrează cu dedicație pentru a spori eficiența și a optimiza atât procesele de producție cât și produsele curente.

Motivul pentru care colaborez cu Bam Bormet de atâția ani este calitatea produselor lor. Dezvoltarea unei relații de muncă pe termen lung este posibilă numai dacă se livrează calitate superioară.

Modul în care compania lucrează în prezent la internaționalizare este incredibil de ingenios și, drept urmare, aceștia câștigă lucrări uimitoare precum sistemele de acces de la Schiphol Airport. Acestea sunt esențialmente realizările lui Ruben.”