Barieră manuală cu fustă inferioară

Căutați o soluție de barieră manuală fiabilă cu caracteristici de securitate excepționale? Bariera noastră manuală, cu capacitatea de a fi blocată în siguranță cu ajutorul unei încuietoare cu clichet sau cilindru, este alegerea perfectă. Acest sistem robust și versatil de control al accesului este conceput pentru a spori securitatea și gestionarea traficului în diverse medii.

Caracteristici

  • Fustă inferioară: Această barieră manuală este echipată cu o fustă inferioară care oferă un strat suplimentar de securitate.
  • Mecanism de blocare: Bariera noastră manuală poate fi blocată în mod fiabil atât în poziția deschisă, cât și în cea închisă, oferindu-vă control total asupra accesului. Alegeți între o încuietoare cu clichet sau cu cilindru pentru a vă satisface nevoile specifice de securitate.
  • Lungimea maximă a brațului: Cu o lungime maximă a brațului de 6 metri, această barieră manuală este potrivită pentru o gamă largă de aplicații. Fie că este vorba de parcări, complexe comerciale sau zone rezidențiale, aceasta poate gestiona eficient accesul vehiculelor.

Versatil și sigur

Bariera noastră manuală cu fustă inferioară este proiectată pentru a satisface cerințele dumneavoastră specifice. Mecanismul său de blocare și construcția robustă adaugă un nivel suplimentar de securitate, ceea ce o face ideală pentru locațiile în care accesul controlat este esențial. Fie că aveți nevoie de o gestionare eficientă a traficului sau de o securitate sporită, bariera noastră manuală este proiectată pentru a oferi performanțe fiabile.